CASALS DE VACANCES

Activitats de lleure en periode de vacances escolars. La gestió es fa a partir d’una taula de treball on es coordinen les activitats i s’encaixa la demanda a les places que hi ha.

CASAL DE SETMANA SANTA
Es dur a terme durant tres dies al centre escolar Josep Boada amb menjador. L’assistència és del 85% amb alumnes d’infantil i primària. Les colònies de secundària organitzades durant el mateix període de vacances van aconseguir un 100% d’assistència i van participar el 50% del total dels joves que fan reforç escolar. Bona valoració i necessitat clara d’oferir el menjador per a qualsevol activitat fóra del calendari escolar. Interès de famílies i infants per les sortides.
CASAL D’ESTIU
La gestió i organització del Casal d’Estiu funciona molt bé, amb la facilitat que la gran majoria dels usuaris i un alt percentatge de les famílies ens coneixen d’estius passats. El fet de realitzar-ho en un mateix centre escolar (Baldomer Solà) també fa menys complicada la tasca d’organització i programació conjunta de l’equip. Enguany s’ha allargat l’oferta fins a 5 setmanes (del 30 de juny al 1 d’agost) més dos dies (4 i 5 d’agost) amb els alumnes que marxaven de colònies (10 al 14 d’agost).
Igual que el curs passat, l’horari de secundària ha estat modificat per tal de donar cabuda a la majoria de joves que celebraven el Ramadà. L’activitat continua sent molt valorada per part de les famílies com a professional i molt adequada pels seus fills. Les sortides (dues cada setmana) han presentat una assistència del 90%, data a destacar ja que històricament es tracta de famílies que no solen aprovar les excursions i /o activitats lúdiques relacionades amb la sortida del barri. El contacte a la porta a l’hora d’entrada i recollida dels infants, les reunions inicials per informar de l’activitat, els moments de la inscripció, han estat moments on s’ha reforçat el vincle amb famílies i referents del projecte.

Comparteix: