Nota Informativa CBS

Les activitats del Consorci Badalona Sud s’estan adaptant a través del teletreball i l’atenció no presencial a les circumstàncies del confinament i a la situació d’estat d’alarma.

  • Punt d’atenció a persones nouvingudes “De Tot Arreu”

Des del servei jurídic de El Punt d’atenció a persones nouvingudes “De Tot Arreu” es segueix atenent per telèfon i atenció per skype.

Per a facilitar el servei demanem que ens enviïn un correu electrònic i que ens facilitin un telèfon i el servei respon trucant el més aviat possible. Les trucades i les consultes per skype es realitzen des del local de El Punt.

Mail: detotarreubadalona@gmail.com

Skype: detotarreubadalona@gmail.com

 

S’han detectat demanda de informació de treballadors d’origen Xinès del polígon Grand Land afectats per ERTOS que desconeixen els seus drets laborals. S’ha procedit a traduir documentació del CITE al xinès per tal d’informar-los. També es traduirà a urdú per informar als treballadors/es paquistanesos. Adjuntar la traducció a xinès i urdú i l’original en castellà del CITE.

 

Des del CAP Sant Roc, s’ha demanat reforçar les traduccions i mediacions en urdú per tal d’informar a persones de la comunitat pakistanesa de la necessitat de respectar el confinament. Alhora,  s’estan enviat missatges per whatsup, als contactes paquistanesos usuaris del Servei del Punt de Tot Arreu i farà difusió també amb els coneguts i familiars de la comunitat.

 

  • Espai de Dones:

Des de l’espai de dones s’està oferir telefònicament acompanyament psicològic a les dones i altres col·lectius que ho necessitin per motius relacionats amb la situació d’excepcionalitat. Aquest servei està en coordinació amb el SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) de Badalona.

Es prioritzaran casos de violència masclista però es poden realitzar acompanyament a persones que estan tenint simptomatologia ansiosa i/o depressiva (gent gran sola als domicilis, familiars d’afectats pel covid…) derivada de la pandèmia.

 

  • Servei d’orientació i inserció laboral:

El punt incorpora (gestionat per la Fundació Intermedia) gestiona de forma no presencial  ofertes de treball urgents del sectors de neteja d’hospitals etc. relacionats amb la crisi corona virus. També es fa seguiment dels usuaris al programa i deriva a serveis d’urgència, si és el cas.

  • Servei d’atenció a menors i adolescents per la conciliació de la vida familiar i laboral:

Pel que fa al projecte Quedem desprès de Classe de la Fundació Pere Closa que es desenvolupa a l’espai Ciber Caixa s’estan fent el seguiment dels alumnes i famílies del nostre projecte de reforç socioeducatiu. I en la mateixa línia pactada com entitat, mantenen un contacte diari a través de trucades, whatsup i videotrucades.

Comparteix: