L’Obra Social ”la Caixa” destina 9.940 euros a un projecte de suport a l’èxit educatiu de l’escola Lestonnac amb el suport del Consorci Badalona Sud

20170213_12353420170213_123503Avui a la seu del Consorci Badalona Sud s’ha formalitzat l’acord de col.laboració entre l’Obra Social “la Caixa” i l’escola Lestonnac.

L’Obra Social ”la Caixa” ha concedit una ajuda per valor de 9.940 euros a l´Escola Lestonnac del Barri de Sant Roc de Badalona pel projecte de Reforç Escolar que es desenvolupa amb el suport del Consorci Badalona Sud. En aquest projecte els professionals de la Cooperativa Reflexes donen suport a l’escolarització i reforç escolar als alumnes de l´escola.

El projecte s’emmarca en les actuacions que l’escola Lestonnac impulsa en l’àmbit de les activitats extraescolars. Els objectius generals del projecte són reforçar i consolidar els coneixements i les habilitats de l’alumnat per ajudar-los a assolir els objectius acadèmics, treballant el conjunt de competències bàsiques que són necessàries per a la vida escolar.

El desenvolupament d’aquesta acció col·laborativa s’emmarca en els valors del model de treball del Consorci Badalona Sud: la Col·laboració entre l’administració pública i les entitats i fundacions privades en el context de la responsabilitat social i potenciar una xarxa territorial amb tots els agents que treballen en el teritori.

Comparteix: