LES COMPETÈNCIES I EL VALOR DE LES PERSONES

LES COMPETÈNCIES I EL VALOR DE LES PERSONES

El passat 14 de Maig (2015), en col·laboració establerta amb Assessorament Integral d’Empreses (Asindem), el Consorci Badalona Sud i la Fundació Intermedia, mitjançant el programa Incorpora de “la Caixa”, han realitzat una ponència adreçada a les empreses assistents a la networking de la fira d’interiorisme Badalona Home Design’15.

Es va informar dels serveis de pre-selecció de personal gratuïts per a les empreses, mitjançant la metodologia de treball per competències, la qual optimitza les necessitats de l’empresa amb les potencialitats de les persones. S’identifiquen els valors, la tipologia i grau de competència que cada empresa requereix en el seu lloc de treball, així com les competències afegides que cada persona aporta en el seu currículum personal i professional.

Alhora va servir per explicar com es treballa en xarxa mitjançant les sinergies dels diferents agents del territori, amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de les persones i fer de Badalona, un Territori Socialment Responsable.

Més informació:

incorpora@badalonasud.cat / a.cerezuela@fundaciointermedia.org

LES COMPETÈNCIES I EL VALOR DE LES PERSONES
Comparteix: