A la plaça! Un estiu d’art per la convivència

Un any més, arriba l’Escola Oberta d’Estiu de Badalona Sud, una iniciativa emmarcada en el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (Projecte ICI) que impulsa l’Obra Social La Caixa en col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona i el Consorci Badalona Sud.
La iniciativa proposa una programació d’activitats de lleure educatiu per infants i joves organitzada per diverses entitats socioeducatives i administracions del territori, pensades per afavorir les relacions de convivència entre els infants i joves del Districte 6.

Sota el nom A la plaça! Un estiu d’art per la convivència, s’estan desenvolupant activitats i tallers entre el 25 de juny i el 20 de juliol a diversos punts del barri:

Tallers de balls populars, cuina saludable, tabalers, activitats d’aigua i intervenció urbana pels casals d’estiu del Districte 6.

Activitats Obertes:
Dilluns i dimecres de 10:30 a 12:30h taller d’Intervenció Urbana al costat de l’Escola Oficial d’Idiomes (entre Av. Marquès Mont-Roig i C/Alfons XII)
Tots els dimecres de 17 a 19:30h obrim la pista Joan XXIII, veniu a jugar!
Divendres 29 de juny i divendres 13 de juliol a les 12:30h Jocs de Taula al costat de la pista de la Pl. Camarón de la Isla
Dimecres 18 i divendres 20 de juliol de 17 a 19:30h vine a pintar i omplir de color la pista Joan XXIII.

Festa d’estiu per infants i joves:
11 de juliol a les 10.30h: Cercavila de cultura popular i concert amb Roleguita & Boquerón al C/Motril

Comparteix: