I JORNADA BADALONA TERRITORI SOCIALMENT RESPONSABLE

El passat 2 de novembre de 2016, s’ha celebrat  la I Jornada Badalona Territori Socialment Responsable: Reptes de la RS a l’empresa, organitzada per l’IMPO, el Consorci Badalona Sud, la Fundació Intermedia i l’Obra Social “la Caixa”. La finalitat d’aquesta jornada ha estat sensibilitzar les empreses del territori vers la importància de la responsabilitat social en el àmbit laboral, que aporta valor social i competitivitat a l’empresa.

S’ha celebrat al BCIN, Centre de Convencions i Negocis de Badalona, i ha aplegat representants de grans i petites empreses,  autònoms, professionals i microempreses del territori. El fet de treballar en xarxa ha suposat obrir més el ventall empresarial i sumar esforços per un objectiu comú, el foment de la responsabilitat social empresarial a la ciutat de Badalona.

L’Alcaldessa de Badalona, Dolors Sabaté, ha destacat que la ciutat de Badalona treballa per fer una ciutat inclusiva entre els diferents agents, ciutadania, administració pública i entitats. També, iniciatives com el programa Incorpora, amb una llarga trajectòria, són necessàries per cobrir mancances que tenen encara les lleis, que no acaben de garantir la plena igualtat a tantes persones que no troben feina.

S’han presentat reptes de la responsabilitat social, a càrrec del Sr. Ramon Giró, consultor de RS. La jornada ha comptat també amb el testimoni i experiència de bones pràctiques empresarials de: Fundació Privada Horitzó, Áralos, Desmontes i contrucciones Romero i Fundació Badalona Capaç. I el Sr. Josep Maria Puente, President de la FEB – PIMEC, ha intervingut en el tancament del acte.

Enllaç de la notícia de BDN TV

IMG_3477

IMG_3535

IMG_3590

eltgapkt5yitqxeeeltgapkt

Comparteix: