PRESENTACIÓ CONSELLERA

Presentació

 

consellera

Benvinguts i benvingudes al Consorci Badalona Sud

La Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Badalona van impulsar l’any 2006 la creació del Consorci Badalona Sud amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes dels barris de Sant Roc, Artigues, El Remei i el Congrés.

Ara després de set anys de funcionament, tots els agents que hi formen part continuen treballant amb l’esperit i l’empenta del primer dia per avançar en la cohesió i la inclusió social d’aquests barris. Amb actuacions des del barri i pel barri, millorant el dia a dia i les perspectives de futur de la gent que hi viu.

La cohesió social és dels principis rectors de les polítiques que volem pel nostre país. Iniciatives com el Consorci Badalona Sud treballen per promoure la igualtat d’oportunitats amb actuacions integrals i transversals on intervenen totes les entitats, associacions, serveis, tècnics i tècniques i veïns i veïnes dels barris de Sant Roc, Artigues, El Remei i el Congrés. Una xarxa
àmplia i diversa, reflex de la vida d’aquesta zona, que s’esforça i lluita per construir un lloc millor.

És per això que des del Departament de Benestar Social i Família volem animar als veïns i veïnes de Badalona Sud, així com a les entitats que hi treballen, a continuar participant i col·laborant en les activitats dissenyades des del Consorci.

Neus Munté Fernàndez

Consellera de Benestar Social i Família

Comparteix: